Semester!!

Andra semesterdagen, såå skönt! Firande semestern med att åka och hälsa på Eve i Gävle och gå ut där, så jädra skoj!  Helgen blev en succé. Dessutom avslutade jag mina "slitsamma dagar" på jobbet med en brud, så det var också kul, kommer bilder på den.

Jaha, så vad gör man när man har semester, är nog första gången man är en utav dom som har semester under semestertider, tidigare har man jobbat när alla andra är lediga, men det är annat idag.. sommarjobbets tid är förbi! Så här ska njutas i fyra långa veckor, hoppas jag.. med risk för att bli rastlös, känner att jag behöver någon slags stimulans och något att göra hela tiden.

Men nu ska jag städa lite, innan jag ska till Elin min kära vän och dricka lite vin och äta mat! Sicken tur man har!! Ska dessutom får avundas hennes solbränna, då hon har varit i Alanya två veckor..  Åker till Åland med ena halvan av min familj och mormor och morfar på torsdag, blir trevligt det ..
Semester inom räckhåll!!

Ledig helg.. så då passar man på att semestra lite iaf. Drar upp till Leksand med Emma och Anna för att gå på leksand sommarland, och ut på Lucky house, och senare på söndagen shoppa loss på Sågmyra. Så man längtar lite.. slutar dessutom lite tidigare imorgon. Tänkte faktiskt unna mig det!

Nu är det inte mycket brudar.. var här för någon vecka sen, och blir fler i augusti.. Har ni tagit semester i bröllopsplanerna eller hur är det? Men nu är det verkligen en lugn period på jobbet.. inte allt för mycket att göra, men man är sysslosatt. Vattnar typ 3 gånger om dagen, är så sjuukt varmt. Kanske man inte behöver påpeka, men det är ju så.

Aja, lite uppdaterad är den iaf.

Jo just ja.. och lite sent försökte jag anmäla mig till tävlingen i Göteborg.. där var det fullt sen långt tillbaka. :S Men jag laddar till September.. vill ju tävla i junior klassen så länge som möjligt, får inte ha tävlat fler än tre då.


godnatt!!

RSS 2.0