"För vi ska ta studenten..."

Just nu snurrar tusen tankar runt i mitt lilla huvud inför imorgon... det är inte lite på jobbet nu. Studenten i all sin ära, men att förse alla studenter med cellofanklädda rosbuketter är ett ganska tufft jobb. Och vilken student har inte ett dussin sådana runt sin hals denna stora dag? Blommor är en ganska stor del av studenten och skolavslutningar ... hur många studenter har vi inte runt om i landet? Gångra det med ett dussin per person, blir en hel del blommor.

Idag fick jag knåpa ihop en brudbukett också.Röda passionrosor, alchimilla mollis, plum o galaxblad.. blev riktigt najs. Känns bara så skönt att man fått upp tempo, numera står man inte flera timmar som man gjorde i skolan. Tänk, att det var ett år sen man tog studenten!! Och se vart fan man är idag, trodde nog aldrig att jag skulle ha sånt flyt! Fast jobb sen 8 månader tillbaka... är så jädra tacksam! Säger det till min chef så ofta jag kan, med risk för att bli tjatig ;)

Det är officiellt sommar!! Och tänk, nu är det knappt 1 och en halv vecka kvar till midsommar! Får lite ångest över vad man ska hitta på , men det blir nog bra.. jag är ledig från jobbet iaf.. fyra, långa, härliga dagar, så man hinner längta lite! Alles lagom!

Nej nu ska jag sova!

GODNATTTTI KJÖSS

Helst igår...

Den här veckan har vart rätt så händelserik, so far.. och kommer absolut att bli mer! I måndags kom Ingela Wall till jobbet. Hon som tillsammans med Per Benjamin har floristisk dialog runt om i landet. Skit duktig kvinna! Med otrolig pondus! Säger hon någonting så kan man inte säga emot. Hon inspirerar florister och blomsterhandlare runt om i landet. Hon har kurser och coaching. I det här fallet så skulle hon hjälpa oss att lägga om vår organisation. Fanns mycket att jobba med...

På måndagskvällen så hade vi möte, "järngänget".. hela personalen. Skit skönt att ventliera och sätta fingret på vad som funkar och vad som absolut inte funkar. Blandade känslor när vi pratar om nuläget. Det är mycket för mig på jobbet just nu, och jag känner i kroppen och stjälen att dessa förändringar vi pratar om behövs nu, NU NU, helst igår!! Vad jag har att vänta är schema ändringar och ändring av rutiner. Schemat har lagts på mig och johan för båda butikerna, så det lär vi fixa här inom en snar framtid. Men det kändes verkligen som en nytändning! Nu andas man ny, fräsch luft och ser super klart!

Vi började som sagt med mötet.. dagen efter varvade vi teori med praktik. vi skulle gå igenom  de olika målgrupperna och skapa olika kollektioner i färdigproducerat utifrån dem. Jag och Johan jobbade ihop, och det gick jätte bra. Vi fick kollektionen som skulle vara mjuk och romantisk. "Faschionable romance", så jädra kitchigt... vår idé ;)

Fick göra

RSS 2.0