Brudslöja till begravning?Ett sista farväl!

En begravningsdekoration gjord av endast brudslöja, med ditnålade orkidéer och gräs. Otroligt vackert!
Skulle lika gärna ha kunnat vara en minst lika vacker bordsdekoration.. eller om den var något mindre, en jätte härlig brudbukett. Begravningsbinderiet går framåt, och idag tillåts man att vara lite mer personlig och orginell..

Brudbukett á la crémeJätte vackra vendela rosor, creme kvistrosor , germini och orkidéer. Lätt omslingrad med lime anthurium och siergrass som leker lite emellan. Den här bruden ville ha en rätt så ren bukett, med litet häng... och hennes absoluta favorit blomma i världen, limegrön germini! Lätt fixat! :)


Mega Demo årstahallarnaHösten har slagit till snabbt som attan! Tänkte lägga upp lite inspirerande bilder från Mega Demon jag och min chef var på i Stockholm, samma vecka som vi var och tävlade i Karlstad. Demonstrationen leddes av olika florister, bland annat Johan Pettersson, Per Benjamin, Heidi Mikkonen, Annette Strahl och Jocke från Örebro (kommer inte ihåg hans efternamn, vet att han har Iris blommor där). Vad kul, och vad viktigt det är att man åker på sånt här.. man får en nytändning varje gång. Inspiration och kreativitet är verkligen en färskvara, sånt som behöver underhållas. Det är så lätt att snöa in sig och låsa fast sig vid samma gamla.. finns allt för många prakt exempel!

 

Temat var orientens blommor, samma som Johan kommer att ha när han var till Kina i florist-VM. "Fluffet" på den nedersta bilden var kvällens hit. Undrar om inte alla köpte med sig lite "fluff" hem. Florist: Jocke från Örebro.
Kransen av kärlektört och ditnålade orkidéer . Florist: Annette Strahl. Orkidéer på agaveblad. Florist: Johan Pettersson. Man önskar ju att man en vacker dag kanske själv står där som inspiratör..

Lycka till Johan i Shang Hai! www.johanvm.blogg.se

RSS 2.0