Mästerblomman kammade hem 1a och 2a pris!

Det kunde inte ha gått bättre igår under uttagningen inför SM i karlstad. Jag och Lena åker dit med en härlig inställning och skapligt nervösa. Man har ingen aning vad som väntar en, förutom temat på de två tävlingsuppgifterna. Har ingen aning om vilka blommor eller extra material som vi blir tilldelade, eller vilka det är som tävlar.. eller hur man håller tävlingsnerverna i schack. Jag har sen flera veckor tillbaka byggt upp förväntningar och en sjukt jobbig nervositet inför den här helgen.  Har sovit dåligt de senaste nätterna, var ju kanske inte den bästa uppladdningen när man satt och åkte bil långt efter jobbet på fredagen och skulle upp tiidigt på morgonen sen. Frukost var svårt att få i sig på morgonen.. och jag tror inte att jag åt särskilt myket under hela dagen. Det bara går inte när man har så mycket i huvet och fjärilar i magen.

Kändes däremot bra konstigt efter att båda arbetena var över.. en slags tomhet och jag blev jätte nedstämd. Alla spänningar hade släppt. Det var liksom det där jag gått och laddat för i flera veckor, och sen var det helt plötsligt över. Men det gick över rätt så fort, den tomma känslan blev en sjuhelsicke stor lycka när jag fick reda på att jag kom tvåa och min chef etta.. vi tillsammas i SM kommer bli oslagbart kul!!!!Den vinnande brudbuketten.. :)

Jag skriver mer lite senare.. och lägger upp bilder på allt annat också

To be continued..!Sakta men säkert (noggrant).. så börjar den ta form på riktigt. Jag har någon sittning kvar.. sen så!!!!

Succé med kulturnatt i Västerås

Lite torka i bloggen har det varit.. men ack så aktiv jag har varit med andra saker, som känns lite viktigsare :P Var nyss kulturnatta här, och det blev en super succé, synd för alla er som missade alla våra vackra kreationer under lördagskvällen. Jag och Lena grejade och fejade, svarade på frågor under hela kvällen. Det var fullt med folk i butiken från att vi öppnade till att vi stängde. Kul att kunna visa upp att blommor och att vara florist innebär så mycket mer, än att bara binda buketter och vattna blommor.

 

 

Nu taggar jag och Lena för DM i karlstad.. DM i blomsterbinderi. Går det vägen där så är det mycket möjligt att någon av oss (förhoppningsvis båda två) går vidare till SM nästa år! Hoppas hoppas hoppas..

I veckan väntar två stycken brudbuketter som jag ska göra. En droppformad, likadan som jag gjort tidigare.. lite andra blommor. Sen ska jag göra en rundbunden bukett med cremefärgade vendela rosor och cremekvistrosor.. med lime germini och amaranthus som hänger. Orkidéer ska jag även nåla fast som överlappar germinin. Kommer bli riktigt snyggt!

Godkväll!!


RSS 2.0