Bilder från Yrkes-SM !









































Yrkes SM är nu över ..







Vilken vecka ! Varmt och härligt, dock har man inte orkat varit ute och njutit allt för mycket.. men det bidrog absolut till ett strålande humör! :) Vad många duktiga unga florister det finns i Sverige. Och man blev ju iaf en av de fem bästa, är ju inte fy skam ..

Dessa tre bilder är ifrån min brudbukett, där man fick planera och förbereda en del hemifrån .. jag blev riktigt nöjd! Bara älskar färgerna!

Godkväll!


Vad som försigår i mitt lilla huvud just nuuu...

Det är med delade känslor som jag blickar fram mot nästa vecka. Mina tankar och min kropp är liksom på helt olika ställen. Först och främst, och det som ligger närmast i tiden är Yrkes SM nästa vecka i Göteborg... sedan är det butiken som ska öppna i höst, semester planeras .. jag har ett jobb att sköta, jag tränar 3-4 gånger i veckan .. Ja, så att räcka till åt mig själv, min sambo och min familj är vad jag försöker med, och lyckas halvt om halvt med. Jag menar absolut inget illa om någon blir bortglömd, känner bara att just nu, är det mycket .. på ett positivt sätt då. :)



Just nu tillbringas mycket tid i att tänka på vad som skulle kunna dyka upp under tävlingarna. Lista ut vad det kan komma för blommor, vad för arbeten det kan dyka upp .. sen måste jag börja skriva på min tema idé. Brudarbetet ska förklaras i antingen bild och/eller skrift. Känns som att man är tillbaka i skolan, när man ska analysera och greja och ha sig.. men även detta är ju på ett positivt sätt.

Det är vad som snurrar just nu i huvudet på mig .. kommer att bränna på med massa bilder nästa vecka, efter tävlingen och allt. Lovar att jag ska ta massa massa kort!

Godkväll!


RSS 2.0