Västerås nästa! 

Stressigt på jobbet.. formex i torsdags, det gick riktigt bra! Har gjort höstens och julens inköp. Två sjuka i fredags, så det var mycket att göra.. fick iaf ihop min brudbukett, med näbbukett, tärnbukett och två corsage. Blev dock stressigt mot stängning. Hade bråttom för mina föräldrar skulle komma och jag och Fredrik skulle umgås med Oscar. Det blev pizza, godis och film i Västerås.

Nu börjar det närma sig.. mitt "nya liv" i Västerås. Det blir lägenhetsvisning på torsdag, och förhoppningsvis får jag den såld! Helt rätt tidpunkt att flytta.. hösten kommer bli en mardröm annars.

Nej nu ska jag slappa.. har jobbat 10 dagar i rad, och ytterligare 4 blir det.. Inventering är att se fram emot imorgon. :S woho


Värt varenda sekund!Här är min nygorda tatuering! Bara hälften kvar nu, allt ska skuggas och det ska i färg på vissa ställen... men fyra timmar fick jag ligga och pinas. Var dock inte lika hemskt som jag har fått det berättat för mig, trodde nog att det skulle vara värre. Det var vissa partier som var oumbärliga, (ett tips är att undvika revben).

Man vill ju att allt ska vara klart på en gång, men jag får vänta tills allt har läkt, och eventuellt får jag tid i oktober.. men jag lägger upp lite bilder på skissen/teckningen som Anna (min tatuerare) har målat.

              

Audio rosen - en ny favorit


Godkväll!!

Idag fick jag det stora nöjet att göra en till brudbukett. Vi har haft många brudar här på sistone, det är i stort sett en varje helg.. Bra gjort för att vara en nyöppnad butik. Detta var en ny utmaning. I buketten är det vita highwood callor, ljusrosa audio rosor, prärieklock-knopp och hjärtan på tråd.  Ääälskar numera audio rosor - min nya favorit.

Nästa vecka är det FORMEX!!!!! Längtar som tusan.. jag och min chef ska åka och göra höstens inköp. Börjar även sakta men säkert närma sig DM i Karlstad i blomsterbinderi. Lite pirrigt där. Undrar hur många gånger jag behöver påminna Lena om det innan vi åker :P

Natti!!

Efter semestern..kommer höstenSer inte längre fram emot dagar på stranden och i solen.. nu är semestern över och jag längtar efter lite höstkyla och höstmys i soffan framför tvn eller en bra film. Har även kommit på att det (tragiskt nog) är skit skönt att hyra en film på egen hand. Får bestämma helt själv, utan att kompromissa. Den här gången blev det "En shopoholics bekännelser", en film med hög mysfaktor. När man unnar sig att få vara riktigt tjejig, det gillar man ibland.

Idag har dagen på jobbet gått åt att göra begravningsbinderi och krånglat med kassan. Man lär sig nå nytt varje dag...

Imorgon jobbar jag själv, ack så tråkigt... men ser fram emot att få mycket gjort!

Ciao

back to reality

har vart en otrolig torka på den här bloggen under semestern.. trodde man skulle ha mer tid och lust att göra några inlägg. Men nej nej.. Började med att göra en brudbukett förra fredagen som jag tänkte lägga upp bilder på. Den blev riktigt bra. Kunden har varit inne X antal gånger, och från den ena buketten till den andra, så blev det tillslut ett resultat. Hon ville ha aaallt.. super go tjej, med mycket idéer. Ibland ska man inte ha för mycket att välja på. Så är det med allt, och jag känner igen mig skälv i det.

Nu går jag i flyttankar igen.. Vill jag verkligen bo kvar här i sala?? Nu går vi mot mörkare tider, och tänk att vintern infinner sig snart. Jag ser det framför mig hur frukstansvärt långtråkigt jag har det när jag sitter och pendlar till jobbet varje dag i min bil.. uuuuuaa.. Och jag min impulsive sate har faktiskt bokat tid hos min personliga bankman för att se om jag har lånelöfte, och mäklaren kommer hit på måndag kväll. Helst skulle allt vart klart igår, om man har med mig att göra..

Nej men nu ska jag sova, vad trött man blir av att jobba..
RSS 2.0