Julspurten


Romantiskt julbord för tvåVid första advent hade gallerian en liten tävling för alla besökare, där alla inredningsbutiker fick delta och göra bordsdukningar med jultema. En populär aktivitet, både bland kunder och kollegor. Självklart skulle vårat bord vara blommigt och lite julsvulstigt, och dessutom superenkelt att knåpa ihop. Det är bara med hjälp av krukväxter, lökväxter, kulor, äpplen och tall som jag har byggt ihop detta med. Ingenting är fäst på något vist, utan ditlagt. Jag har lindat lökarna med mossa och matchande rött garn. Duken som ligger på bordet är en gammal gardin, haha. Men snyggt till helheten. Och undrar vad det kan vara i glasen ? Utspätt rosévin? :P Hoppas att ni tycker att det är vackert, vet faktiskt inte vem som vann tävlingen, kanske kan återkomma om det ..

Jul jul, härliga julAlla adventshelger bara susar förbi! Det är tredje advent nästa helg, helt otroligt! I butiken är vi ialla fall julredo. Det poppas julmusik och det görs fantastiska saker till försäljning. Vi är som alla andra blomsterhandlare helt dille på garn, så det är en återkommande detal i många produkter och finns i stora delar av vår skyltning.


Lite plats hemma, eller något för barnen i barnrummet? En "mini-julgran" passar ju perfekt när den inte behöver ta så mycket plats. En med garndekoration och blanka härliga kulor, juligt kuligt!Lila och rött! Så snyyyggt!

RSS 2.0