Vårtrender



Inspiratör för kvällen var Anna Fraser från Östersund, Interflora Fresh Kärnan ... Otroligt begåvad, inspirerande och färgstark tjej ! Kvällen går ut på att ge inspiration till medarbetare och floristkollegor runt om i landet, en liten inspirations kurs i vardagen som lätt blir slentrian och man "gör som man alltid gjort". Det är viktigt med förnyelse och att det finns forum för detta. Kreativa yrken är alltid en färskvara, liksom trender varierar från säsong till säsong, år till år ...







Våriga ranunkler, väldoftande syrener och knoppig spröd alstroemeria ... Fjädrarna i buketten var pricken över i:t !! Vardagslyx eller festfint, passar vilket som !!


Lek med lökar ! varför inte ? Hyacinter är absolut en vårblomma, doft och färg är vårens kännetecken. Man vill känna hur det växer inomhus när våren börjar hitta hem !






            



Små godbitar i en läcker rustik kruka från Wikholm. Ranunkler och blåbärsris blir en fin kombination i något så sockersött som detta!




Jahaaaa. .. hur lyckas man med detta ??!!!!!??




.... på sååå vis! :D



Alla sätt är bra förutom dom dåliga .. Anna använder sig av sopkorgen för att slutföra den super läckra brudbuketten !!



En brudbukett värdig en prinsessa, inte sant ???



Oooh, me like very much ... Så coola färger, såå cool form på buketten.. annorlunda och häftig teknik! rosen heter miss Piggy och nejlikan is to die for !! Stommen är av skumplast där man lindat vanliga presentsnören runt om . Det är kul att se hur man kan jobba med material på olika sätt! Presentsnöre behöver inte bara användast i paketinslagningssyften.

En kväll att minnas ... spritter redan i mig, (därför jag lägger upp dessa bilder klockan 12 på natten, hmm ) för att få gå upp och jobba imorgon och göra vackra saker!!!!

GODNATT!

Kommentarer
Postat av: Camilla Rosén

Vilka härliga våriga inspirerande bilder!! TACK!!!

2010-03-19 @ 08:48:54
Postat av: Malin

Härligt! det riktigt spritter i fingrarna att få skapa! Tråkigt nog missade jag vårinspirationen... pga thaliandsresan men jag är inte ledsen för det =)

Kram

2010-03-19 @ 08:55:55
URL: http://convalaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0