Det börjar närma sig !!Yrkes-SM 18 - 21 maj !!

Måste komma på vad jag ska göra för slags brudbukett som är ett utav fyra moment. Vet inte alls vad jag ska göra!?!! Har kört fast vid att arbetet måste bli unikt .. (!!) helt blackout ! Men jag ska sätta mig ner här i helgen och skissa skissa skissa ..

Nu önskar jag alla en god helg

Nästa tatuering kanske ?"Dum spiro, spero" - Så länge jag andas, hoppas jag ...

Jag satt och målade lite ikväll! Blev riktigt bra! Satt och googlade massa bilder och satte ihop till en egen ... Frågan är vart jag skulle sätta den någonstans ?? :) När jag redan har en på magen/revbenen ...

aja, detta har varit min kvällsaktivitet lite grann..

GODNATT!!!

Nu får detta vara de sista vinterbilderna innan våren !!Nu ska allt bort !! Regn idag, sol imorgon ... Underbart när asfalten tittar fram mer och mer. Fåglarna har börjat hittat hem också .. Tänkte att jag skulle lägga upp dessa bilder bara, för alla att se , innan det är tabu med vinter. Vi är inne i vårmånader nu, så det är ok att längta ihjäl dig efter lite värme. Fortfarande har jag min äkta hälft i Thailand. nu börjar ändå dagarna gå åt rätt håll, nu är det mindre än 3 veckor kvar tills dom kommer hem igen. Å vad jag saknar honom. Brukar inte bli så personlig i bloggen, skriver inte så mycket om karlar .. (oj, använde jag plural där ?? haha) Men ibland får man göra lite undantag.

På första bilderna är det min minsta bror som försöker posera med familjens hund Wilma. Han ska fylla 13 år i år den ungen , vad tiden går fort !

Nu har jag nog njutit klart av min fredagskväll som har involverat bio och trevligt sällskap ! Skönt att blogga av sig lite.

GODNATT !!!!

VårtrenderInspiratör för kvällen var Anna Fraser från Östersund, Interflora Fresh Kärnan ... Otroligt begåvad, inspirerande och färgstark tjej ! Kvällen går ut på att ge inspiration till medarbetare och floristkollegor runt om i landet, en liten inspirations kurs i vardagen som lätt blir slentrian och man "gör som man alltid gjort". Det är viktigt med förnyelse och att det finns forum för detta. Kreativa yrken är alltid en färskvara, liksom trender varierar från säsong till säsong, år till år ...Våriga ranunkler, väldoftande syrener och knoppig spröd alstroemeria ... Fjädrarna i buketten var pricken över i:t !! Vardagslyx eller festfint, passar vilket som !!


Lek med lökar ! varför inte ? Hyacinter är absolut en vårblomma, doft och färg är vårens kännetecken. Man vill känna hur det växer inomhus när våren börjar hitta hem !


            Små godbitar i en läcker rustik kruka från Wikholm. Ranunkler och blåbärsris blir en fin kombination i något så sockersött som detta!
Jahaaaa. .. hur lyckas man med detta ??!!!!!??
.... på sååå vis! :DAlla sätt är bra förutom dom dåliga .. Anna använder sig av sopkorgen för att slutföra den super läckra brudbuketten !!En brudbukett värdig en prinsessa, inte sant ???Oooh, me like very much ... Så coola färger, såå cool form på buketten.. annorlunda och häftig teknik! rosen heter miss Piggy och nejlikan is to die for !! Stommen är av skumplast där man lindat vanliga presentsnören runt om . Det är kul att se hur man kan jobba med material på olika sätt! Presentsnöre behöver inte bara användast i paketinslagningssyften.

En kväll att minnas ... spritter redan i mig, (därför jag lägger upp dessa bilder klockan 12 på natten, hmm ) för att få gå upp och jobba imorgon och göra vackra saker!!!!

GODNATT!

Vitt är vackert!Lim-mobil gjord med värmelimpistol och limstavar. Inspirerad av Tor Gundersen när han var på floristutbildarna för några veckor sedan.

Aktiviteter som omexponering har stått på schemat den senaste veckan. Tupparna pryder numera hyllorna! :)

I lördags var jag ute en sväng på Björnö och tog lite vackra bilder. Naturen är så vacker, och vädret var så fint! Vad kul det är med den nya kameran! Bilderna blir så vackra!Imorgon är jag ledig! Hoppas att vädret är lika bra då, får se vad jag ska hitta på för skoj! :)

Godkväll!

Helg-fina bilder!Den här bilden knäppte jag i lördags morse, vid ca 9 tiden på morgonen .. Ser den inte härligt somrig ut ?? Ge mig sommar!!! Inte en snöflinga så långt ögat kan nå ..Vi närmar oss påskhelgerna med en rasande fart, ska lägga upp lite bilder från min exponering av alla nya varor som kommit in, våren till ära.. Men här har jag dekorerat påskliljor i enkla stilrena krukor tillsammans med lite limekross och blåbärsris. För längst hållbarhet ska man köpa knoppiga lökar, och hållas så svalt som möjligt ...

Måste testa min nya kamera och visa dessa makrobilder jag tagit. Vilken skillnad från kamera till kamera .. älskar att fotografera. Fotograferande florist, det tycker jag ändå kan gå lite hand i hand ..Det är detaljerna som är det allra viktigaste, och det är häftigt att man kan fånga dessa på bild!

Jag har jobbat hela helgen och glömde ärligt bort vilken dag det var idag .. var helt säker ett tag på att det var måndag. Men det är det ju inte!! tokigt det kan bli. Saknar min karl som fortfarande är i Thailand .. får vänta ca 5 veckor till på att han kan komma hem och mysa med mig ! :( Men det är tur att det finns folk i ens närhet som lättar upp och ser till att man har skoj! :D

Godkväll


Första vårtecknet !Takdropp !! Solen värmer mot husväggen och faktiskt så är det första dagen sedan i höstas jag har kunnat haft lite växter utomhus !! 5-7 plusgrader idag .. helt otroligt. Ingenting jämförelsevis vad min sambo har i Thailand.Hur vackert ligger inte solen på de knoppiga pärlhyacinterna ? Är inte detta vår så säg ..

Finns mycket man kan göra med lökar ..  Dekorera stilrent och något sparsamt med sten och sand i läckra glasvaser. Låt jorden och rötterna få spelrum ... Björkriset sätter pricken över i:t ! Är inte detta vår så säg ...


RSS 2.0